Dringend stageplaatsen gezocht voor doktersassistenten!

 
Voor de periode van 9 november 2020 t/m 22 januari 2021 zijn wij dringend op zoek naar stageplaatsen voor de tweedejaars studenten doktersassistent van het ROC van Twente.

Om een goede doktersassistent te worden zijn deze stages voor onze studenten van groot belang om het geleerde in de praktijk toe te passen, te ervaren wat het beroep inhoudt en te werken aan de competenties. Vanwege Corona zijn er in het voorjaar veel stages afgebroken van onze studenten, waarvoor uiteraard  alle begrip. Corona is echter nog niet weg en mede daardoor lukt het ons niet om voor alle tweedejaars een stageplaats te organiseren.

Daarom doen wij een dringende oproep aan u:
kunt u en wilt u meehelpen om onze tweedejaars studenten een stageplaats aan te bieden in deze periode en zo bijdragen aan de kwaliteit van de toekomstige doktersassistenten? Neem dan contact met ons op! Wanneer u geen volledige werkweek kunt aanbieden maar wel mogelijkheden ziet om enkele dagen en/of dagdelen een stagiaire te ontvangen, dan denken we graag op creatieve wijze met u mee.

Wij danken u alvast hartelijk voor de moeite!

Met vriendelijke groet,

Benjamin Been                                                                          

Manager team Assisterenden in de Gezondheidszorg, bbeen@rocvantwente.nl,   06-28759243

Dianne Wibbelink

Stage coördinator team Assisterenden in de Gezondheidszorg,

dwibbelink@rocvantwente.nl, 06-17105073