Bestuur

 
Het bestuur van de Wagro bestaat uit vijf enthousiaste leden en vergadert vier keer per jaar. Daarnaast sluit het bestuur aan bij vergaderingen zoals die van de LHV-Kringledenraad, het LHV-Kringbestuur, de landelijke Wadi en de Werkgroep Continuïteit.

 

Anneke Bodde-Schasfoort (1985, voorzitter): Ik ben getrouwd, heb twee kinderen en woon in Denekamp. Sinds twee jaar ben ik waarnemend huisarts, onder andere in de Lutte en Denekamp en doe ik diensten op de huisartsenposten in Oldenzaal, Enschede en Hengelo. Als voorzitter van de Wagro wil ik met een kritisch oog meekijken met verscheidene instanties om aldaar ook het geluid van een niet-gevestigde huisarts te laten horen. Mede om hiermee meer invloed te hebben op de toekomst van ons vakgebied.  
Wendy Nijhuis (1985, penningmeester en contactpersoon wagro-café en huisartsenposten): Ik ben opgegroeid in Oldenzaal. In de zomer van 2014 heb ik de huisartsopleiding afgerond en sindsdien werk ik met veel plezier als waarnemend huisarts in het mooie Twente. Per 2015 werk ik als vaste waarnemer twee dagen in Oldenzaal. De rest van de week neem ik waar op de huisartsenposten van Hengelo en Oldenzaal, doe ik extra dagwaarnemingen en focus ik mij op mijn gezin. Om daarbij breed betrokken te blijven bij het vak heb ik plaatsgenomen in het bestuur van de Wagro Twente. Voor de toekomst zie ik veel uitdaging in het ondernemerschap als praktijkhouder.
Iris Guchelaar: (1987, algemeen lid): Ik ben opgegroeid in Deventer en ben vervolgens in Nijmegen gaan studeren. Eerst biomedische wetenschappen en daarna geneeskunde. Ik ben voor de liefde naar Twente verhuisd, in maart 2018 afgestudeerd als huisarts en werk  nu in de regio als waarnemer met het doel om over enkele jaren praktijkhouder te worden. Door mijn betrokkenheid bij de Wagro hoop ik een bredere kijk op ons vak te krijgen en invloed op ons dagelijkse werk.
Rebecca Meijer - Langhout (1984, algemeen lid). Halverwege 2013 was ik klaar met de huisartsopleiding en per begin 2014 werd ik onderdeel van een maatschap in een huisartsenpraktijk in Hengelo. Om meer tijd beleidsmatig bezig te kunnen zijn en ook voldoende tijd voor mijn gezin over te houden, heb ik de stap gemaakt naar waarnemend huisarts. Ik werk momenteel vooral veel bij Mediant, een ggz-instelling, waar ik in de medische dienst zit. Verder doe ik losse waarnemingen en diensten op de huisartsenpost in Hengelo. Binnen de Wagro hoop ik bij te dragen aan het versterken van het contact tussen waarnemers en praktijkhouders